«غلامرضا نقاش» با اشاره به اين که صحراي کربلا در بسياري از آثار نقاشي قهوهخانهاي به تصوير کشيده شده، افزود: هر يک از هنرمندان با توجه به توان و درک خود به ترسيم ظلم و ستم روا شده بر امام حسين(ع) و يارانش پرداختهاند.
وي با تأکيد بر اين که نقاشي قهوهخانهاي ساليان قبل بيشتر در قهوهخانهها کاربرد داشت، ادامه داد: پردههاي نقاشي من اغلب در هيأتهاي مذهبي و حسينهها به نمايش گذاشته ميشود.
به گفته اين صنعتگر دزفولي نقاشهاي نسل جوان کمتر به نقاشي قهوهخانهاي علاقمند هستند و صحنههاي طبيعت بيشتر توجه آنها را به خود جلب کرده است.
وي بيان داشت: تبليغات انجام شده از طريق رسانههاي گوناگون در خصوص نقاشي قهوهخانهاي که اکنون تعداد انگشت شماري هنرمند فعال دارد، کافي نيست .
اين هنرمند پيشکسوت که بيش از 75 سال سن دارد در گفتوگو با ميراث آريا يادآور شد: برخي از صنعتگران اين عرصه نيز به خلق تصاوير حماسي برگرفته از شاهنامه فردوسي ميپردازند.
نقاش با اشاره به اين که پردهاي زيبا با عنوان «کربلا در کربلا» را نقاشي کرده، خاطرنشان کرد: در نيمي از اين پرده، عاشورا نقاشي شده و نيمه ديگر آن نيز نشاندهنده تصويري از جنگ تحميلي است.
112/
انتهای پیام/